Balkontechniek van S.O. Staal


Is uw balkon aangetast door corrosie en betonrot? Dan is het zaak om uw balkon zo snel mogelijk te laten vervangen. Want corrosie en betonrot kunnen levensgevaarlijke situaties opleveren. S.O. Staal biedt een unieke en snelle oplossing om uw balkon te vervangen.

oud vs nieuw balkon

Instortingsgevaar

 

Veel balkons van huizen rond 1930-1940 hebben te maken met corrosie en balkonrot. Het gebruikte staal van de balkons is vaak onvoldoende beschermd tegen corrosie en kan in de loop der tijd zo ernstig zijn aangetast dat de kans op instorten groter wordt. Daarnaast kan betonrot ook uw veiligheid in gevaar brengen.

voor vs na

Uw oude balkon snel vernieuwen

 

 

Zaak om uw balkon zo snel mogelijk te vervangen. S.O. Staal biedt als enige in Nederland een snel, veilig en fraai concept aan. Zo verwijderen we uw oude balkon en plaatsen binnen één dag een nieuwe. We maken gebruik van moderne lichtere materialen zodat uw nieuwe balkon zo’n halve meter dieper wordt uitgevoerd. Door de open constructies met balusters en spijlen heeft u meer licht en ruimte. Kortom, een echte waardevermeerdering voor uw woning. En, het enige onderhoud wat u hoeft te verrichten, is uw balkon regelmatig afspoelen met water!

voor vs na

Neem contact op

 

Wilt u graag uw balkon laten vervangen? Maak gebruik van het unieke concept van S.O. Staal. Neem contact op en vraag om een vrijblijvende prijsopgave via het online contactformulier aan de rechterzijde. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag. Wenst u liever direct contact? Bel 071-2600900.

Industrieweg 32-B
2382 NW  Zoeterwoude-Rijndijk
T: 071-2600900
E: info@jdstaal.nl
KvK: 27294773
     Disclaimer & Telecomwet | Powered By Sprite IT